Example

09 december 2006

Jag klev precis innanför dörren, två timmar senare än vad jag borde. Jag har ingen aning om var de där timmarna tagit vägen eller hur jag tog mig hem. Verkligheten luckras upp ocg jag glider över i min alternativa värld där det inte finns några regler och där jag slipper vara med. Hej så länge.

7 kommentarer:

Ica sa...

Det låter sådär sunt om jag får säga det. Eller, inte alls. Vad pysslade du med igår? Jag trodde du spelade basket.

Louise sa...

Jag spelade först basket och sedan vet jag inte riktigt vad som hände. Nu åker jag till föräldrarna för rekreation och visdom. Jag behöver lite ordning och reda.

bästisgrannen sa...

Vi letade efter dig. Det var någonting med din gång. Du var inte på busshållplatsen när vi kom iväg. Bra att du åker till föräldrarna. Kom och träna så fort du kan. Snyggt skott:)

Louise sa...

Bästisgrannen: Jag kände mig lite vinglig när jag knatade iväg så det där med min gång var nog en korrekt iaktagelse. Jag är osäker på om jag överhuvudtaget tog mig till busshållplatsen men jag kom hem tillslut och för det får man vara glad och tacksam.

Trevligt förresten att du uppmärksammar det skott som verkligen gick i korgen och inte de fyra jag missade :)

bästisgrannen sa...

Lotten vrålar här intill att du tog skotten i helt rätt ögonblick. Eftersom jag satt på bänken vid åtminstone ett av de missade skotten kan jag säga att även Coacherna skrek:

-Helt rätt!

Vi måste börja skjuta utifrån så jag kan bara tillägga:

-Way to go:)

Louise sa...

Jamen då så, då ska jag fortsätta skjuta och missa.

bästisgrannen sa...

Jepp, precis som jag:)