Example

22 augusti 2006

Vad menar han med det här egentligen?



Och det där med att städa efteråt har aldrig legat för honom.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, som beteendevetare borde du fatta vad han menar. Ganska klart och tydligt att han tycker att livet är en lek. Han vill bli Bamse-stor, när han blir stor. Han kommer också att bli framgångsrik i framtiden. Att leka på parketten är en mellodi för honnom. Angående städningen så anser han, redan som ung, att någon annan skall göra detta. Vilket leder till andra frågor..:-)

Ps
Jag har inte sett dig på länge...
WHY??
Calle

Louise sa...

Men Calle, man ska inte ta med sig jobbet hem. Det är absolut förbjudet att analysera sina barn :) Det är däremot fritt fram för dig att analysera mitt barn och jag ska i gengäld göra samma sak när då får en liten knodd.
Om du menar att jag inte syns till på skolan så är det för att två av mina kurser går i västerås. Om du menar jobbet så är jag fortfarande på avprogrammering.

Anonym sa...

Jasså, du håller till i Västerås. Då fattar jag.
Jag tar alltid jobbet med mig hem, det skall jag sluta med nu..:)

Mia sa...

visst är det kul att ha kurser i västerås?! (not). jag börjar hata de där tågen mer och mer, speciellt efter att jag pajjade mina fingrar i tågtoalettdörren i vintras. tåg är sövande och icke bra när man ska sitta pigg och alert på föreläsning. iofs hinner man piggna till på promenaden till skolan! imorn är det dags för tågåkande igen, tjohoo!!
angående lillkillen..jag tror att han menar att du ska spela fia med honom och sen städa upp då han hittar något annat att leka med! barn är då härliga!

Louise sa...

Mia, ja det är nog exakt vad han menar!